Firma10.com
Türkiye'nin ücretsiz firma tanıtım sitesi

Defenderturk Uluslararası Güvenlik Çözümleri




Firma ID : 8256
Web Sitesi: http://www.defenderturk.com
Tel : 0 216 545 22 51
Fax : 0 216 545 25 88
Şehir : İstanbul
Kategori : Güvenlik
Hit :107
Kayıt Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe
Adres :Acıbadem Cad. Muzafferbey Apt. 115/11 Kadıköy
Etiketler : defender turk , thruvision , thru vision brijot , bomba tespit cihazları , terahertz , tera hertz , thruvision t5000 , thruvision t4000 , güvenlik sistemleri , 25metreden bomba tespit cihazı

Bilgisayarına Kaydet Facebook'ta paylaş! Google BookMarks


Firma Hakkında Detaylı Bilgi

Canlı bombaları tanıyan kamera


İngiliz ThruVision şirketince geliştirilen kamera, canlı bombaları 25 metreden tespit edebiliyor. Kamera duvar içine gizlenerek çalışıyor ve kesinlikle insanlara zarar vermiyor.


İngiliz ThruVision şirketince geliştirilen “T5000” adlı kameranın Türkiye distribütörü Defender Turk'un Teknik Müdürü Hakan Bölükbaşı, “Bu kamerayla, güvenliğin üst düzey olması gereken yerlerde canlı bombalara karşı etkili olunacak” dedi.

Bölükbaşı, “elbisenin tanıtımında yaptığı konuşmada, bir hafta önce Türkiye'ye getirilen “T5000” adlı kameranın Emniyet Genel Müdürlüğünde yetkililere de tanıtıldığını ve bu sistemle “güvenlik endüstrisinde yeni bir çığırın açılacağını” söyledi.

“Pasif görüntüleme teknolojisi” ile çalışan ve dünya çapında 9 ay önce satışa sunulduğu ifade edilen sistemin, “insan üzerindeki plastik, sıvı ve metal patlayıcıları tespit edebilen tek cihaz olduğunu” anlatan Bölükbaşı, kameranın duvar içerisine gizlenilerek tarama yapabildiğini ve kesinlikle insanlara zarar vermediğini kaydetti.

Bölükbaşı, “Hamilelere ve kalp pili taşıyanlara dahi zarar vermeyecek şekilde üretilen bu kamerayla havalimanları, parlamento binaları, büyük alışveriş merkezleri, oteller, metro gibi güvenliğin üst düzey olması gereken yerlerde canlı bombalara karşı etkili olunacak” diye konuştu.

İnsanlar hareket halindeyken de işlevsel bir görev yapacak olan kameranın, miting alanları, stadyumlar ve konser alanlarında, taşınabilir bir konteyner içerisine yerleştirilmesiyle güvenlik girişi oluşturulabileceğini belirten Bölükbaşı, bu şekilde gizlenmiş tehditlerin etkisiz hale getirilebileceğini bildirdi.

Bölükbaşı, şunları kaydetti:

“Bu ürünün bizde olduğunu öğrenen ilgililerden sipariş almaya devam ediyoruz. Kullanımı çok basit olan bu sistem, tüm insanlar ve nesnelerin düşük seviyede elektromanyetik radyasyon yayması temeline göre çalışıyor. Terahertz ışınları, elektromanyetik spektrumun (tayf) üzerindeki infrared (kızıl ötesi) ve mikrodalgaların arasında bir yerde bulunuyor ve ışınlar duvarlar ve bulutların içinden geçebiliyor. İnsanların üzerindeki metal ve metal olmayan maddelerin 25 metre öteden görülebilmesi, güvenlik sistemini geliştirme açısından çok önemli.”



Firmaya mesaj gönder


Adınız :
E-Mail :
Telefon :
Mesajınız


Lütfen yukarıdaki resimde gördüğünüz kodu kutuya yazınız.
Güvenlik kodu büyük küçük harfe duyarlıdır!
     
 

Reklamlar